Optredens

Optredens

Op 13 december 2019 zal er een “Festival of nine Lessons and Carols” gehouden worden in de Koepelkerk.  Meer informatie vindt u hier. 

Een aantal malen per jaar hebben we een uitvoering op verschillende locaties, onder andere in verpleeghuizen en verzorgingshuizen in onze omgeving.

Op Tweede Paasdag verlenen we om het jaar medewerking aan de Paas-zangdienst van de Hervormde Kerk te Renswoude. De eerstvolgende keer zal Tweede Paasdag 2020 zijn. We streven er ook naar om elk jaar in de Gereformeerde kerk aan een dienst medewerking te verlenen.

Ieder jaar werken we ook mee aan de Volkskerstzang op Kerstavond. Deze wordt georganiseerd door het Evangelisatie-commité van de Hervormde kerk en de Gereformeerde Kerk te Renswoude.

Daarnaast hebben we ook gemiddeld eens per twee jaar een groot concert. In 2015 is dit concert gehouden op 25 april in de Koepelkerk te Renswoude. In 2017 is dit concert gehouden op zaterdag 11 november in de Koepelkerk te Renswoude. Het was een mooi en bijzonder concert. In 2019 was dit op 15 juni. Klik hier voor een geluidsfragment.

 

Najaarsconcert-Koepelkerk(2)